VALMENTAMO


Meidän missionamme on auttaa ihmistä löytämään se, kuka hän aidosti on, mitä hän elämältään haluaa ja miten hän voi sen saavuttaa.

Kymmenen vuotta sitten meillä oli ajatus onnellisesta ihmisestä, hyvästä elämästä ja paremmasta maailmasta. Tämän ajatuksen pohjalta syntyi LCF Life Coach®-koulutus – vuoden mittainen valmentajakoulutus, joka antaa taidot löytää oman parhaimman itsensä sekä luoda oman näköisen elämän.

Olemme kouluttaneet yli 900 valmentajaa Suomessa, jotka auttavat ihmisiä onnistumaan omana parhaana itsenään niin omassa elämässään kuin työssään. He työskentelevät valmentajina tai he hyödyntävät valmennustaitoja omassa työssään. Näitä ammattilaisia löytyy yrityksistä, terveydenhuollosta, kouluista, urheilumaailmasta, musiikin parista ja monesta muusta paikasta. He ovat löytäneet oman missionsa ja toteuttavat sitä omalla parhaalla tavallaan.

Meillä työskentelee kymmenkunta intohimonsa löytänyttä kouluttajaa. Sen lisäksi, että he ovat löytäneet oman juttunsa, he ovat rohkeasti kasvaneet kohti omaa potentiaalinsa ja toteuttaneet unelmiansa. Nyt he auttavat meidän asiakkaitamme uskomaan itseensä ja löytämään oman roihunsa.

Vaikka koulutamme pääasiassa valmentajia, valmennamme myös yritysmaailmassa. Sielläkin meitä ohjaa sama ajatus: Autamme ihmisiä menestymään omana parhaana itsenään. Sen sijaan, että valmentaisimme tekemistä, valmennamme aina ihmistä. Hyödynnämme valmennusmetodeja, jotka palvelevat ihmistä niin työssä kuin vapaa-ajalla. Ihminen on kokonaisuus ja kokonaisvaltaisuudesta syntyy hyvinvoivia ja aikaansaavia ammattilaisia.

Valmennus on tullut jäädäkseen. Se on tapa toimia ja onnistua. Se on myös taito, joka auttaa nykypäivän kiireisessä ja rajattomien mahdollisuuksien maailmassa pysähtymään ja oivaltamaan, mikä on oikeasti tärkeää. Valmennus auttaa kirkastamaan omat arvot, luopumaan turhasta, elämään hetkessä ja olemaan onnellinen.

Kymmenen vuotta sitten meille syntyi slogan ’On helpompaa olla se kuka on.’ Olemme samaa mieltä edelleen.

Jos olet kiinnostunut elämään onnellisena omannäköisessä elämässäsi – tervetuloa tutustumaan sivuihimme. Ilmoittaudu mukaan vaikka ilmaiseen valmennustilaisuutemme. Se voi olla ensimmäinen askel kohti polkua, jossa löydät vastauksen elämän suuriin ’kuka minä olen ja mikä minusta tulee isona’ – kysymyksiin.

Suositun LCF Life Coach-koulutuksemme löydät TÄÄLTÄ.

Onnellista ja merkityksellistä elämää!

Valmentamolaiset