Valmentamo

Sandy Talarmo

Tilaa & selkeyttä

Olen aiemmalta koulutukseltani sosionomi (AMK). Sosiaalialalla sivusin etsimääni, mutta tunsin, että jotain oleellista puuttui. Ystäväni kautta tutustuin valmentamisen maailmaan ja tajusin heti, että tässä se nyt on. Valmennuksessa viehättää sen koko elämää selkeyttävä ydin ja luottamus siihen, että jokaisella ihmisellä on olemassa vastaukset omiin kysymyksiinsä. Saan olla luomassa tilaa, jossa ihminen löytää ja oivaltaa itse.

Valmentamon Life Coach –koulutus on ollut minulle polku unelmien toteuttamiseen. Löysin koulutuksen aikana kolme hyvin merkittävää asiaa – luottamuksen elämää kohtaan, keinoja toteuttaa syvintä itseäni, sekä luontevimmalta tuntuvan tavan tehdä töitä ihmisten kanssa.

Koulutuksen lähipäivät olivat oma lempeä maailmansa, jossa saattoi heittäytyä avoimesti sekä valmennettavaksi, että valmentajaksi. Harjoittelun määrä on merkittävä osa koko prosessia. Vuosi tuntui sopivalta ajalta oleellisen omaksumiseen ja se oli rytmitetty hyvin. Valmentamon koulutus on ollut tukeva perusta, johon olen voinut yhdistää aiemmin oppimaani ja kaikkea, mistä olen aina ollut innostunut. Mahdollisuudet tuntuvat rajattomilta.

Perustin oman yrityksen juuri ennen koulutuksen aloittamista. Nykyisin toimin täysipäiväisesti life coachina ja ammattijärjestäjänä, eli autan ihmisiä luomaan selkeyttä koteihinsa, työtiloihinsa ja elämäänsä. Ideat ja unelmat tarvitsevat elämässä tilaa ihan konkreettisestikin. Selkeyden lisäksi luovuus on aina ollut itselleni läheinen elementti. Saan kokea luovuuden iloa työssäni hyvin monella tasolla. Luon omat valmennukseni, ja olen julkaissut useita tehtäväkirjoja ja korttipakkoja. Valmennuksissani luovuus vapauttaa totutusta ajattelusta ja auttaa luomaan aidon yhteyden sisimpään. Kirjoittaminen ja valokuvaaminen tuovat tarvittaessa sisäistä kokemusmaailmaa näkyväksi ja auttavat hahmottamaan kokonaisuuksia selkeämmin.

Työni on myös yksinyrittäjien sparraamista ja mentorina toimimista. Ihmisten ideat ja tarinat ovat hyvin inspiroivia. On ollut huikeaa nähdä, kuinka kauankin piilossa olleet ideat ja unelmat saavat viimein tuulta alleen. Uskon, että jokainen voi löytää oman todellisen kipinänsä, sekä keinot unelmiensa toteuttamiseen.

Sandy Talarmo

www.sandytalarmo.fi

Valmentamo