Valmentamo

Asta Väänänen

Juuret & siivet

Valmistuminen LCF Life Coach® -elämäntaitovalmentajaksi vuonna 2013 oli unelmieni täyttymys. Olin pitkään jo haaveillut valmentajan koulutuksesta ja viimein minulle tarjoutui mahdollisuus päästä opiskelemaan elämäntaidonvalmentajaksi.

Odotukseni koulutuksen suhteen olivat korkealla ja ne täyttyivät opiskeluvuoden aikana moninkertaisesti. Valmentamon koulutus oli todella laadukas, monipuolinen ja saimme opiskella ammattitaitoisen opettajan johdolla.

Opiskeluvuosi oli täynnä uusia oivalluksia sekä syvällinen matka omaan sisäiseen viisauteeni. Koulutus ja lukuisat harjoitukset antoivat huikeita työkaluja elämän jäsentämiseen ja oman itsensä ymmärtämiseen. Moni asia elämässäni loksahti paikoilleen vuoden aikana.

Opiskelu oli todella intensiivistä ja antoi paljon uusi työvälineitä kaikille elämän osa-alueille sysäten minut aivan uuteen aikakauteen omassa elämässäni. Tuntuu kuin olisin saanut uuden nosteen siipieni alle ja luottamus omaan elämäntehtävääni vahvistui.

Valmistumisen jälkeen toteutin toisen unelmani ja perustin oman hyvinvointipalveluita tuottavan yrityksen sekä avasin oman hyvinvointikeskuksen, jossa teen niin yksityis- kuin ryhmävalmennuksia sekä autan asiakkaitani heidän omalla henkilökohtaisella kasvun polullaan.

Olen koulutuksen ja työni kautta saanut tavata aivan uskomattoman ihania ihmisiä ja olla mukana luomassa uudenlaista positiivista olemisen taajuutta. Koulutuksessa saamani työvälineet ja tekniikat ovat ahkerassa käytössä jokapäiväisessä elämässäni.

Valmentamon koulutus avasi minulle myös uudenlaisen näkökulman itseni kehittämiseen. Koskaan ei ole liian myöhäistä toteuttaa unelmiaan ja löytää oma laineensa tässä elämän ristiaallokossa.


Asta Väänänen

Valmentamo