Valmentamo

 

Onnistunut elämänmuutos 19.- 20.11.2016

 
Luo upea suunnitelma kohti suurta unelmaa ja ota ensimmäiset askeleesi kohti haluttua muutosta.

Lauantain ohjelma
Teet matkan omaan itseesi ja tutustut elämässä. Löydät perustuksen, jonka päälle voit luoda kestävän unelman. Unelmoit suuresti. Oivallat, mitä haluat. Kartoitat mikä sinua motivoi. Rakennat innostavan tavoitteen, mitä kohti voit kulkea. 

Sunnuntain ohjelma
Valjastat menestystekijäsi ja varaudut myös uhkiin muutosmatkallasi. Löydät parhaat puolesi ja opit luottamaan itseesi. Samalla rakennat suunnitelmastasi vieläkin selvemmän ja tiedät miten pääset karikoista ylös. Oivallat, että sinä itse osaat tehdä unelmistasi totta.

Valmennuksessa hyödynnetään positiivista psykologiaa, ratkaisukeskeisyyttä, nlp:tä ja mindfulness - harjoituksia. Osallistujat pääsevät hyödyntämään erilaisia valmennusmenetelmiä; kirjoittamista, piirtämistä ja mielikuvaharjoituksia. Valmennus sisältää myös teoriaa siitä, miten aivot toimivat muutoksessa.

Valmennuksen myötä kehität itsetuntemustasi, kirkastat tavoitteitasi ja opit johtamaan itseäsi kohti tavoiteta. Samalla rohkeutesi kasvaa ja opit tekemään mahdottomasta mahdollista. Opit ymmärtämään mieltäsi ja sitä, miten voit kesyttää sen palvelemaan paremmin sinua ja onnellista elämää.

Valmentaja Mirva Mäki-Petäjä
Kirjailija, LCF Life Coach®, Neuro Coach ja Mindfulness CFM®-opiskelija
Liekki Coaching mirva@liekkicoaching.fi +358 40 5359681 ww.liekkicoaching.fi 

Mentaalivalmentaja Mirva Mäki-Petäjä on kirjoittanut kirjan Elämänmuutoksesta (Elämänmuutos – 11 tositarinaa ihmisistä käännekohdissa, Mirva Mäki-Petäjä ja Ville Kormilainen. Kustantaja Kosmos) Hän on kuvannut kirjaan 12 vaiheisen elämänmuutoskaavan, jota voidaan käyttää mallina useimmissa elämämuutoksissa.

Valmennukseen mahtuu max. 15 hlöä. Varaa paikkasi nopeasti.
Aika 19.-20.11.2016
Kello 10 - 17 sisältäen tunnin mittaisen lounastauon 
Osoite Valmentamo, Lounaisväylä 8A1, Lauttasaari.

Viikonloppuvalmennuksen hinta

177€ /hlö tai 300€ /2 hlöä (sis. alv 24%).
Kurssin varausmaksu on 60 €/hlö.
Valmennus laskutetaan etukäteen.

Ilmoittautumiset valmentamo@valmentamo.fi

Kesällä 2016 toteutettiin nelipäiväinen Onnistunut elämänmuutos - kesäleiri, josta palaute asteikoilla 1 - 5 oli upeat 4,6.

”Mirvan koulutus oli viihtyisä ja innostava. Omaa elämää ja uskomuksia tuli mietittyä monipuolisesti. Koulutuksen päättyessä kädessä oli konkreettinen suunnitelma, jota on harjoitusten ansiosta helpompi lähteä toteuttamaan”. - Heidi, järjestelmäkonsultti

 

Valmentamo